TEAM

Patrick Sap

Bachelor in de filosofie en master in de vergelijkende cultuurwetenschappen.
In het bedrijfsleven analist, business controller en project manager.

Yoga  werd een mooie aanvulling om alles in balans te brengen. Oorspronkelijk lag mijn focus vooral op het fysieke. Meer kracht, meer flexibiliteit, meer mobiliteit. Gaandeweg ontdekte ik de kracht van de ademhaling. Hoe deze invloed heeft zowel op het denken als op het lichaam: activerend, balancerend of ontspannend. Uiteindelijk werd ik ook meer bewust van hoe het denken invloed heeft op onze ervaring van de realiteit.
Yoga is voor mij een manier om een gezonde geest en een gezond lichaam in balans te houden. Om meer in het nu te zijn. Rustig en toch vol energie.

YOGA opleidingen


ADEM opleidingen


MEDITATIE opleidingen


Andere opleidingen


Veronique De Jonghe

Afgestudeerd als maatschappelijk assistente, bijkomend een systeemtherapeutische opleiding gevolgd en me verdiept in de geweldloze communicatie.

Ik heb ervaring in leefgroepwerking bij mensen met een beperking en als gezinsbegeleidster in de jeugdzorg. Nu werk ik al meer dan 10 jaar als zorgcoördinator in de thuiszorg. 

Deze ervaringen en de bijscholingen die ik doorheen de jaren heb gevolgd, hebben mij doen beseffen hoe belangrijk het is om zorgzaam om te gaan met mensen, want je weet nooit wat iemand met zich meedraagt. 


Mijn yoga-verhaal begon tijdens de zwangerschap van mijn oudste zoon, 18 jaar geleden ondertussen, en gaandeweg leerde ik de kracht kennen van yoga. 

Mijn yogamat bracht me stabiliteit in de chaos die de ups en downs van het leven me soms brachten. 

Enkele jaren terug, na het overlijden van mijn vader, nam ik de beslissing om een yoga teacher training te volgen, in de eerste plaats om mijzelf te verdiepen, om voor mezelf te zorgen. Doorheen de opleiding kreeg ik de smaak van het lesgeven te pakken om de kennis van deze oude traditie door te geven op een hele ‘down to earth’- manier.

Ik volgde opleidingen specifiek om vrouwen tijdens en na hun zwangerschap op een veilige manier yoga te laten beoefenen en ontdekte de kracht van de ademhaling tijdens een breathwork teacher training.

Het is fantastisch hoe je met je ademhaling de fysiologie van je lichaam kan veranderen, hoe je de ademhaling kan inzetten om je mind te rust te brengen of juist te activeren. 


Yoga is in mijn leven een rode draad, een houvast waarnaar ik kan terug grijpen. 

Ik blijf me bijscholen en verdiepen zodat ik expertise opbouw en mensen kan begeleiden op en naast de yogamat.


Opleidingen:

Alignment based yoga teacher training (200u bij Joachim Meire)

Pre-en postnatale yoga teacher training (85u prenatale en 25u postnatale bij Arhanta academy)

Breathwork teacher training (25u bij Joachim Meire)


Type les: 

Vinyasa yoga flow

Ik geef gelaagd les en bied voldoende variaties aan, rekening houdend met ieders mogelijkheden.Els De Smet

Ongeveer 8 jaar geleden kwam ik via online platformen in contact met yoga. Ik was tot dan enkel gebeten door lopen en high intensity sport en ik dacht dat yoga eigenlijk niets voor mij was. Ik werd zo gepassioneerd door het effect van yoga op zowel mijn mentale als fysieke welzijn, dat ik in 2020 voor 5 maand naar India trok. Voor mij was het een must om yoga te ervaren in het land van herkomst. Sindsdien sta ik dagelijks op de yogamat en blijft de passie groeien. Begin dit jaar ging ik voor een vervolgopleiding opnieuw naar India en verbleef ik een tijdje in de Sivananda Ashram. Yoga is veel meer dan enkel poses (asana’s), het is een prachtige levensstijl. Ik blijf me bijscholen, leer elke dag bij en deel graag mijn passie met jullie.Opleidingen:


Eline Brodelet

“Dreams are the window of the soul”

Hi,

Ik ben Eline, 39 jaar & gebeten door dans, movement & yoga.

Sinds ik me kan herinneren, onderweg, op zoek naar steeds nieuwe vormen van beweging. Vaak heel playfull, maar evenzeer confronterend, verdiepend & verrijkend.

Na 30 jaar te hebben gedanst -voornamelijk ballet & modern- & mede dankzij een dansblessure, voelde ik het verlangen om niet enkel mooi te bewegen, maar ook om een betere connectie te ontwikkelen met mijn ziel en mijn lichaam.

Yoga & Pilates hebben gaandeweg mijn lichaamsbewustzijn versterkt, en evenzeer mijn mind  body (veer)krachtiger gemaakt.

Graag neem ik je mee op een zachte krachtige journey of joy, waar je zelf, voorbij je gelimiteerde denken, de oneindige mogelijkheden van jouw lichaam mag (her)ontdekken.

*It’s all about shining eyes*